Αριστομένης Γιαννόπουλος : Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το χωρισμό !!!

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν χωρίσει και αυτό είναι κάτι που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz . Χθες λοιπόν ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε on camera στην εκπομπή του Happy Day και είπε τα εξής :

«Κοίταξε να δεις για προσωπικά θέματα δεν είναι ευχάριστο να μιλάω. Έχει ακουστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε μια φάση διαλείμματος, το οποίο το έχουμε αποφασίσει μαζί. Όχι δεν έγινε τσακωμός. Είναι μια φάση που περνάνε πολλά ζευγάρια από ότι ξέρω. Αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνει καλό και σε εσένα και στην σχέση. Μια χαρά σχέση και επαφή και καλή επικοινωνία έχουμε με την Αλεξάνδρα καθημερινά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ