Άριελ Κωνσταντινίδη : ” Αυτή τη στιγμή η κόρη μου έχει τη μαμά και τα αδέλφια της . Αυτή είναι η οικογένεια μας ”

Με αφορμή τη τρίτη της εγκυμοσύνη η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στη Real και στη Νίκη Κώτσου και είπε

Η γνωστή ηθοποιός έκανε γνωστή την πρόθεσή της να μην πει δημόσια ποιος είναι ο πατέρας του τρίτου της παιδιού σημειώνοντας ότι “Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή η κόρη μου έχει τη μαμά και τα αδέλφια της. Αυτή είναι η οικογένειά μας. Αυτός είναι ο πυρήνας. Είναι ένα παιδί έρωτα, είναι ένα παιδί του Θεού και έχει αυτό το φως χωρίς κανένα βάρος”.

Επιπλέον σημείωσε πως “Το θέμα είναι η μητρότητα και αφορά εμένα αποκλειστικά. Η διαδρομή για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο, το πώς θα γίνει γονιός, είναι πολύ προσωπική ιστορία και δε μπαίνει σε πλαίσια. Έχουμε μάθει αλλιώς για να είμαστε κοινωνικά αποδεκτοί στην οικογένειά μας ή στους κύκλους μας, και στους επαγγελματικούς. Εγώ είμαι έξω από αυτά, γιατί αυτό μου δίνει ελευθερία και νιώθω ότι δε μπορεί ένας άνθρωπος να περιορίζεται, να αυτοπεριορίζεται από την κριτική των άλλων”.

Μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, δηλώνοντας πως “Ο Κώστας είναι φίλος μου. Είναι οικογενειακή υπόθεση. Είμαστε σαν αδέλφια με τον Κώστα”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ