Aπόστολος Γκλέτσος για Μανούσο Μανουσάκη : ” Συγκινούμαι πραγματικά , είναι δύσκολη μέρα ”

Στο Α Νεκροταφείο βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος όπου και τελέστηκε η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκου και είπε τα εξής στη κάμερα του Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, σπουδαίος σκηνοθέτης, με μεγάλο λαϊκό έρεισμα. Έφτιαχνε σπουδαία καλλιτεχνήματα που ακουμπούσαν τον κόσμο. Στον Μανούσο τα χρωστάμε όλα.

Είμαστε εδώ να αποχαιρετήσουμε τον Μανούσο μας. Ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και σκηνοθέτης με πολύ μεγάλο λαϊκό έρεισμα. Έφτιαχνε σπουδαία καλλιτεχνήματα που ακουμπούσαν τον κόσμο λες κι ήξερε τι ήθελε. Τους ηθοποιούς κι όλους τους άλλους συνεργάτες τους θεωρούσε συνεργάτες, όχι εργαλεία όπως άλλοι σκηνοθέτες που αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο τους ηθοποιούς. Ο Μανούσος έλεγε ότι είμαστε συνεργάτες. Όλες οι γενιές κι οι ηλικίες είναι εδώ.

Και ειδικά κάποιοι από εμάς χρωστάμε πολλά στον Μανούσο, κάποιοι άλλοι λιγότεροι όλα, όπως εγώ. Φαντάζομαι πως θα γίνουν πολλά αφιερώματα και θα έχουμε να λέμε για τον Μανούσο. Ο Μανούσος έπαιρνε νέα παιδιά και μας μάθαινε τη δουλειά.

Καθόταν ώρες μαζί μας και μας μάθαινε τα μυστικά της δουλειάς, αυτός κι οι συνεργάτες του τεχνικοί. Είναι δύσκολη μέρα.Έφυγε πλήρης καλλιτεχνικής επιτυχίας, αγάπης από τον κόσμο, μέσα στην οικογένειά του την αγαπημένη. Έφυγε πάνω στη δουλειά, δεν βασανίστηκε από αρρώστιες. Καλή αντάμωση του ευχόμαστε», τόνισε στις δηλώσεις του ο Απόστολος Γκλέτσος

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ