Απόστολος Γκλέτσος : ” Eίχα κόμπλεξ καταγωγής , κατωτερότητας λόγω του ότι ήμουν χωριατόπαιδο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος και αναφέρθηκε στη κόρη του και στα κόμπλεξ που είχε παλαιότερα .Πιο συγκεκριμένα είπε

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Αυτή η δουλειά με γλίτωσε από πολλά. Είχα κόμπλεξ καταγωγής, κατωτερότητας λόγω του ότι ήμουν χωριατόπαιδο. Είχα πολλά κόμπλεξ και με βοήθησε μέσα από πολλά πράγματα να τα ξεπεράσω.

Η κόρη σας είναι η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή σας;

Εντάξει, αυτές τις μεγαλοκουβέντες δεν τις μπορώ. Δεν υπάρχει σημαντικότερη γυναίκα, η κόρη μου είναι η κόρη μου, τέλος. Ούτε σημαντικότερη γυναίκα υπάρχει, ούτε σημαντικότερος άντρας, ούτε τίποτα. Υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Σημαντικό πρόσωπο είναι η μάνα μου, η κόρη μου, η αδερφή μου και άλλα 5-6 άτομα που δεν είναι συγγενείς εξ αίματος.

Με εγγόνι σας φαντάζεστε;

Δεν θέλω να το λέω, γιατί αγχώνεται η μικρή.

Την συμβουλεύετε την κόρη σας;

Την συμβουλεύω να μην ακούει κανενός τις συμβουλές και να κάνει ό,τι της κατεβαίνει στο μυαλό.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ