Στο Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Σρόιτερ και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Ήταν αξιοπρεπέστατη η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη. Αυτό πρέπει να της το πιστώσει ο οποιοσδήποτε. Όταν ξεκινούσα εγώ να κάνω δελτίο το 2009, η Σία είχε ξεκινήσει έναν χρόνο νωρίτερα. Είναι πιο μικρή από μένα, εγώ είμαι πιο μεγάλος, αλλά ήμασταν τα πολύ φρεσκάκια τότε της ενημέρωσης.
Όταν ξεκίνησα, 1-2 μήνες μετά, έγινα εκλογές. Εν όψει του debate που γινόταν τότε, βρεθήκαμε όλοι οι δημοσιογράφοι που έπρεπε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Πήγαμε σε έναν χώρο που ήταν οι “βαρόνοι” της ενημέρωσης, οι πολύ μεγάλοι δημοσιογράφοι και σκάω κι εγώ με τη Σία. Δυο παιδάκια στα πολύ ξεκινήματά τους. Άξιζε να είναι κανείς μέσα, για να δει τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν οι άλλοι ως πολύ νέους, την αμφιβολία του τι θα κάνουμε με αυτά τα δυο παιδάκια.
Είκοσι χρόνια όμως, έχει αφήσει το στίγμα της. Μια πάρα πολύ ισχυρή πορεία. Και όταν είσαι 20 χρόνια στην ενημέρωση, δε μπορεί να σου πει κανείς τίποτα, γιατί έχεις δώσεις τις εξετάσεις σου και τις έχεις περάσει και με απόλυτη επιτυχία» είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.
Και κατέληξε, «Το βέβαιο είναι ότι η Σία δε θα χαθεί. Οι αλλαγές πολλές φορές στη ζωή είναι και για καλό. Είκοσι χρόνια είναι μια τεράστια πορεία».







