Στο Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε ο Αντώνης Καρυστινός και είπε τα εξής για τη παράσταση που παίζει “Ένα κάποιο κενό” “Είναι μια παράσταση που λέγεται “Ένα κάποιο κενό”, τη σκηνοθετεί η Βαλέρια Δημητριάδου. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν είμαστε από την ομάδα και ασχολείται με αυτό που έρχεται τον 21ο αιώνα. Αφηγείται τις ιστορίες επτά ανθρώπων και μετά συνδέονται. Θεωρούμε ότι το έργο θα μιλήσει για τις σχέσεις των ανθρώπων αλλά γίνεται πανανθρώπινο” Με εμφανή συγκίνηση αποκάλυψε:
“Έχει έναν υπαινιγμό για όλα αυτά που συμβαίνουν, το ‘χω λατρέψει, είναι πολύ ωραίο έργο, έχω λατρέψει τη διαδρομή που κάνει ο ρόλος μου. Τρεις φορές μου έχει συμβεί να λυγίσω τόσο πολύ και να πω δεν τον αντέχω αυτόν τον άνθρωπο… τι περνάει. Προτιμώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που συμπαθώ.”
Μιλώντας για την τηλεοπτική του παρουσία στη σειρά “Porto Leone”, ο Αντώνης Καρυστινός περιέγραψε τον χαρακτήρα του με απόλυτη ειλικρίνεια:
“Είμαι συντηρητικός όπως οφείλω να είμαι σε εκείνη την εποχή. Κάναμε μια κουβέντα για το εξήντα με τη Γωγώ Μπρέμπου. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο σύζυγος που θα σου πει “έλα να σου βάλω ένα ποτήρι νερό που έχεις να πιεις τόσες ώρες”. Το πιο περίεργο είναι ότι υπήρχαν γυναίκες που θεωρούσαν μια τέτοια προσωπικότητα ως κελεπούρι. Οι γυναίκες εκείνης της εποχής είχαν αποδεχτεί αυτή την εκκωφαντική ησυχία αυτού του σπιτιού. Ότι αυτή είναι η ζωή μας και τίποτα άλλο”.
Με λόγια ουσίας και αυθεντικής παρατήρησης πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, ο Αντώνης Καρυστινός επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι αντιμετωπίζει την τέχνη όχι ως ρόλο, αλλά ως βαθιά εσωτερική διεργασία.. . . . . . . .







