Αντώνης Καφετζόπουλος : ” Ήταν συκοφαντίες , έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πάμε Δανάη και στη Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και είπε τα εξής

«Θα είμαι στη σειρά του Netflix “Το κορίτσι από το Όσλο”. Μετά τον Ακάλυπτο με προσέγγιζαν για κάτι παρόμοιο, πάντα γίνεται αυτό όταν κάνεις επιτυχία. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή τους αν ακολουθήσουν το μονοπάτι του hater. Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν παλιά και ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Την ήμερα που πέθανε ο πατέρας μου πήγα και έκανα την παράσταση, ήμουν προετοιμασμένος. Για μένα ήταν καλύτερο από το να κάτσω κάπου μόνος μου. Δεν θα παίζω πάντα με τον γιο μου, ο Γιώργος είναι του εαυτού του. Αν δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, άλλα θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση να του το πω. Το επίθετο Καφετζόπουλος ήταν εμπόδιο για τον Γιώργο. Μερικοί, όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε “έλα μωρέ αυτός είναι ανιψιός του τάδε, γυναίκα του τάδε, θα τον βολέψει”, είναι εμπόδιο αυτό».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε: «Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον δικό σου άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ και στη δουλειά και στο σπίτι. Η φράση “άντρας παλαιάς κοπής” έχει πάρει μία άσχημη τροπή, έχει αποκτήσει μία έννοια βάρια, καθόλου ευχάριστη. Όταν είσαι ζευγάρι με κάποιον δεν είναι απαραίτητο να κάνετε όλα τα πράγματα μαζί, μου αρέσει να κάνω πράγματα μονός μου πρέπει να υπάρχει η ελευθέρια αν δεν ταιριάζουν τα γούστα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ