Ανθή Βούλγαρη : ” Mέχρι το χειρουργείο ήθελα άλλα πράγματα , να κάνω μπάνιο , να είμαι με τον σύντροφό μου…” !!!

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Ανθή Βούλγαρη και είπε τα εξής

Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, είπα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη” είπε αρχικά δηλώνοντας ότι μιλάει ανοιχτά γι’ αυτήν την περίοδο της ζωής της.Video Player is loading.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η Ανθή Βούλγαρη συνέχισε λέγοντας: “Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές, πάντα δούλευα. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση. Έπεσα κάτω και το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση“.

Η παρουσιάστρια του “Κοινωνία Ώρα Mega” ανέφερε στη συνέχεια: “Αύγουστο έγινε, Σεπτέμβρη μπήκα στο χειρουργείο. Είχα ένα μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να περάσω καλά, ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι μαζί με τον σύντροφό μου, να χαλαρώσω. Θυμάμαι πριν μπω στο χειρουργείο κοίταξα πίσω και σκέφτηκα “Θα δούμε πώς θα βγούμε από εδώ! Αν θα βγούμε από εδώ”. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Γύρισα πίσω. Το θυμάμαι και με πιάνει ένα κλάμα”.

Και πρόσθεσε: “Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους, Ήμουν πολύ αυστηρός κριτής των πάντων και του εαυτού μου. Άνοιξαν οι ορίζοντές μου. Υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγω αλλά επανέρχομαι γρήγορα, μου βγαίνει αυτόματα“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ