Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε χθες η Ανθή Βούλγαρη και είπε
«Είναι ωραία τα νέα ξεκινήματα, είναι ανανέωση, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που μου συμβαίνει. Με αγχώνει που θα έρθει το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Είναι ένα δημιουργικό άγχος. Θα κρατήσουμε για μας το φύλο του μωρού», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.
«Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος χάρηκε πολύ όταν του είπα ότι είμαι έγκυος. Μετά ξεκίνησε τα “πότε θα λείψεις, πότε θα έρθεις”, τα διαδικαστικά, αλλά χάρηκε. Δε με πείραξε που ακούστηκαν διάφορα. Είναι απόφαση της γυναίκας το πότε θα το μοιραστεί. Ήταν συνειδητή η απόφαση για το πότε θα το έλεγα και ξέρω εγώ τους λόγους που μέχρι τότε δεν το έλεγα», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.
«Μου στείλουν πολλές γυναίκες μηνύματα και μοιράζονται την ιστορία τους. Πρέπει κάποια στιγμή να αναδείξουμε αυτό το θέμα της εξωσωματικής και της γονιμότητας», είπε κλείνοντας η Ανθή Βούλγαρη.







