Aντελίνα Βαρθακούρη : ” Υπήρχαν στιγμές που είπα ” τέλος ” – Παίρνω τον δικηγόρο για το διαζύγιο ”

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού ενώ στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης συμμετείχε και η σύζυγός του, η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκρηκτική σχέση του. “Βριστήκαμε χυδαία σήμερα το πρωί για κουταμάρες. Ζηλεύω την Αντελίνα” παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση, η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, επιστρέφοντας μάλιστα στο καστανό μαλλί που έχει και σήμερα.

“Έτσι τη γνώρισα, αυτή είναι η Αντελίνα που ερωτεύτηκα. Δεν άντεχα που ήταν ξανθιά, από πίσω δεν την αναγνώριζα. Δεν έχω πρόβλημα με το ξανθό γενικά, αλλά με το ξανθό στη γυναίκα μου, επειδή ξέρω και τους λόγους ήταν τηλεοπτικοί. Σήμερα φύγαμε απ’ το σπίτι “σκοτωμένοι”” ανέφερε πάνω σε αυτό ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σε άλλο σημείο, η Αντελίνα Βαρθακούρη εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα τους λόγους για τους οποίους ήρθαν σε σύγκρουση με τον σύζυγό της.

“Μόλις είχα φτιαχτεί, του ήρθαν μνήμες απ’ το παρελθόν, του έρχεται μια νευρικότητα. Κι εγώ τον ζηλεύω αφόρητα. Τώρα πια τον ποθώ περισσότερο από παλιά. Υπήρξαν στιγμές που είπα τέλος, έχω πάει σε δικηγόρο, έλεγα ότι “παίρνω τον θείο μου”, που είναι δικηγόρος για να πάρουμε διαζύγιο” δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης πρόσθεσε για τις κρίσεις στη σχέση τους: “Τις περισσότερες φορές που φτάσαμε στο τέλος με την Αντελίνα ήταν την εποχή που κάναμε εκπομπή στην τηλεόραση. Αυτό έφερε σε εμάς τον σκοτωμό. Είναι μια δουλειά, ένα περιβάλλον, μια συνθήκη που το ευνοεί αυτό”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ