
Με αφορμή τα όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος η Μαρία Μπακοδήμου είπε τα εξής
“Τι ωραία που είναι να συγκινείται ένας άντρας, που συνήθως είναι ταμπού για τους άντρες να κλαίνε… και να συγκινείται για ένα τόσο σοβαρό κομμάτι της ζωής του. Θέλει να προσφέρει κάτι, να φύγει από αυτόν τον κόσμο στη μικρή αυτή διαδρομή μας στον κόσμο, και να έχει αφήσει πίσω κάτι”, είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.Remaining Time-0:00FullscreenMute
“Καλά απάντησε στο θέμα με τον πατέρα του. Το ότι μας συνδέουν δεσμοί αίματος με κάποιον και κληρονομώ από εσένα τη μύτη και τα αυτιά σου, δεν σημαίνει ότι κληρονομώ και τις απόψεις σου”.
“Είναι κατηγορία να σου πουν ότι είσαι πλουσιόπαιδο ή ότι να σου πουν ότι μένεις στο εξωτερικό; Γιατί να είσαι ενοχικός για αυτό; Να είναι καλά οι άνθρωποι, να τα χαίρονται και να φτιάξουν κι άλλα, γιατί έχασαν και το σπίτι τους” προσέθεσε.







