Αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη : ” Μαθαίνουμε τον τρόπο που φέρεστε – Δεν θέλω να επεκταθώ ”

Αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το Φως Στο Τούνελ και είπε

“Φταίμε εμείς που κάναμε την έρευνα. […] Γιατί αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον δικό σας άνθρωπο, δε θα αντιδρούσατε το ίδιο; Δε θα θέλατε να μαθευτεί η αλήθεια; Θα θέλατε να την καλύψετε; Θα θέλατε να ανοίξετε κάποιο τάφο μέσα στο νεκροταφείο και να θάψετε την αλήθεια; Ε όχι!” είπε η αρχικά η δημοσιογράφος.

“Αλλά επειδή μαθαίνουμε τον τρόπο που φέρεστε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά δεν είναι σωστό αυτό, τη δουλειά μας κάνουμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο” πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ