Αννούλα Φλωρινιώτη : ” Όλη μέρα παίρνω ηρεμιστικά , το βράδυ πίνω και δουλεύω όλη μέρα έχω ανάγκη από λεφτά ”!!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη για το θάνατο του αδερφού της Νίκου Φλωρινιώτη . Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχω μεγάλο πόνο και μόνο εγώ μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορεί κανείς να μπει στη θέση μου, να καταλάβει πώς είναι δύο άνθρωποι που λάτρευα στη ζωή μου και στηριζόμουν πάνω τους, ότι δεν θα τους έχω πια στη ζωή. Δεν μπορώ ούτε εγώ να το καταλάβω ακόμα. Έχω άρνηση μεγάλη. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω οικογένεια γιατί έλεγα παντού ότι έχω την οικογένειά μου. Μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες ο αδερφός μου μου έλεγε “εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου, ό,τι και να γίνει είμαι στήριγμά σου δεν θα φοβάσαι τίποτα.

Όταν με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε Θεός σχωρέστον, τρελαίνομαι, είναι σαν να με τινάζει ρεύμα, θέλω να τους σκοτώσω, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα που μου έχει συμβεί. Και δεν μπορώ να πάω σπίτι μου, συγχωρέστε με, σκοτώστε με, τι να σας πω; Να ζητήσω συγγνώμη από όλους αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ διαφορετικά. Όλη μέρα παίρνω ηρεμιστικά και το βράδυ πίνω. Δουλεύω όλη μέρα. Μια μέρα μετά την κηδεία ήρθα στη δουλειά, αυτά τα εξτρά τα είχα κλείσει ένα μήνα πριν. Είμαι αρχηγός του γκρουπ, το γκρουπ μου αποτελείται από 5 άτομα, δεν μπορώ να αφήσω γιορτές, 5 οικογένειες, χωρίς δουλειά. Κι έχω και ανάγκη από λεφτά. Τι θα κάνω; Μόνη μου είμαι.

Ήταν τόσο τραγικό που είπα ένα χρόνια πολλά στην κουμπάρα μου και χαμογέλασα και έπεσαν όλοι να με φάνε; Ότι διασκεδάζω και χαμογελάω… Τώρα είμαι μόνη μου και λέω πάει, η αυλαία του Φλωρινιώτης family έπεσε. Δεν το κατάλαβα οπώς έφυγε, τίποτα, σαν αγγελούδι έφυγε. Να ζητήσω ένα δημόσιο συγγνώμη αν δεν πενθώ με τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι, τι να σας πω, κρεμάστε με», ήταν όλα όσα είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ