Άννα Βίσση : H αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Βασιλιά Κάρολο – ” Ο τρόπος που με πλησίασε είχε γοητεία ” !!!

Όπως είδαμε χθες το μεσημέρι η Άννα Βίσση μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια πως είχε παρευρεθεί στα γενέθλια του 72 χρονου Βασιλιά Κάρολου και γιου της Ελισάβετ . Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε πως ναι και πως τον βρίσκει αρκετά γοητευτικό . Έτσι είπε τα εξής

«Του τραγούδησα το Happy Birthday στο παρελθόν. Τον βρήκα και λίγο σέξι, θα γελάσετε. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια σας λέω. Πρέπει να είναι 20 χρόνια πριν. Γιατί εμένα η εξυπνάδα μου είναι σεξαπίλ στον άνθρωπο. Τι να πω ότι έχει μεγάλη μύτη; Ήταν έξυπνος κι έκανε ωραία σχόλια. Ο τρόπος που με πλησίασε είχε μία γοητεία. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Όλο αυτό είχε γίνει σε ένα Παλάτι δίπλα στο Μπάκιγχαμ που κάναμε events. Δεν βγήκα από τούρτα.

Του τραγούδησα το Happy Birthday και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου και κάτι μου άρεσε».  

Όταν η Άννα Βίσση συνάντησε τον Βασιλιά Κάρολο

Πρόσφατα, η Χριστίνα Πολίτη είχε δημοσιεύσει ένα σχετικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχε η Άννα Βίσση με τον Κάρολο, σχολιάζοντας με χιούμορ «δικός μας άνθρωπος».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ