Άννα Βαγενά : ” O Λουκιανός είδε την κόρη μας και μου είπε ” αυτή είναι σαν τη Μελίνα Μερκούρη ”

Μία ιστορία με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μοιράστηκε η Άννα Βαγενά στο “Στούντιο 4”, στο οποίο ήταν καλεσμένη μαζί με τις κόρες της Γιασεμή και Μαρία Κηλαηδόνη.

Ειδικότερα, η ίδια θυμήθηκε την ατάκα του συζύγου της και αείμνηστου τραγουδιστή όταν είδε για πρώτη φορά την κόρη του Γιασεμή στο θέατρο. “Δεν είναι κακό αυτό που θα πω! Πήγαμε με τον Λουκιανό και είδαμε τη Γιασεμή στις εξετάσεις στη σχολή της, στη σχολή Καζάκου. Έκανε “το γλυκό πουλί της νιότης”. Βγήκε στη σκηνή και δεν τη γνωρίσαμε. Μου λέει ο Λουκιανός “Αυτή είναι σαν τη Μελίνα Μερκούρη”. “Βρε, η Γιασεμή είναι” του απάντησα. “Η Γιασεμή;” με ρώτησε. “Καλά κάναμε Αννάκι, θα γίνει σπουδαία ηθοποιός” μου είπε“. δήλωσε η Άννα Βαγενά.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ