Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους : ” H ασθένεια της μητέρας μου ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο ” !!!

Στο Mega Καλημέρα βρέθηκε χθες καλεσμένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και είπε τα εξής

“Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου” είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς” πρσοέθεσε.

“Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος “φεύγει”, πενθείς πριν “φύγει”” κατέληξε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ