Άννα Κουρή για Καίτη Κωνσταντίνου : ” Δεν μπορώ να δεχτώ τον θάνατό της , ήταν ένας άνθρωπος που τα είχε όλα ”

Στο Breakfast@star και στον Ηλία Σκουλά μίλησε η Άννα Κουρή και αναφέρθηκε στο θάνατο της καλής της φίλης Καίτης Κωνσταντίνου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν μπορώ να δεχτώ τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου. Την Καίτη την ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Λέω τη ξέρω γιατί δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δε μπορώ να το δεχτώ. Ειδικά με την Καίτη με επηρέασε πάρα πάρα πολύ. Ήταν και σαν άνθρωπος πολύ καλή. Καθόλου ψωνισμένη, με χιούμορ. Τα είχε όλα αυτή η κοπέλα. Πραγματικά. Δε ξέρω. Δε θέλω να το σκέφτομαι» είπε η Άννα Κουρή.

«Ο ρόλος της Βάνας στο “Οι μεν και οι δε” παρότι με έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ήταν και ένας ρόλος που με παγίδευσε γιατί μου πρότειναν συνέχεια τα ίδια πράγματα. και δεν ήθελα να κάνω το ίδιο και το ίδιο. Έκανα κάποια πράγματα μετά αλλά αυτή η επιτυχία δε μπόρεσε να ξεπεραστεί. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ