Άννα Ανδριανού: «Το βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ και γιατί να χτυπήσει;»

Όπως είδαμε πρόσφατα στο Open Weekend παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Ανδριανού η οποία και αναφέρθηκε  στην προσωπική της ζωή, την απόφαση να μην αποκτήσει δικό της παιδί καθώς και τις δύσκολες συνεργασίες που αντιμετώπισε στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ανδριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ. Γιατί όμως και να χτυπήσει; Όχι, έχω ότι θέλω. Το γεγονός ότι δεν έκανα ένα βιολογικό παιδί, δεν μου έχει απαγορέψει να έχω σταθεί και να έχω πάρα πολύ καλή σχέση σχεδόν μητρική με ένα, δύο, τρία κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι κόρες μου».

«Ο πατέρας μου είχε μια απίστευτη ικανότητα, που την είχε από φυσικού του και όχι δουλεμένη, να βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και στα πιο δύσκολα και στα πιο τραγικά πράγματα».


«Δεν μου συνέβη ποτέ κάποια ακραία συμπεριφορά στη δουλειά μου. Μπορούσα να διαισθανθώ τα πράγματα από πριν και απέφευγα τις κακοτοπιές. Πολλές φορές παίζουμε με τη φωτιά οι άνθρωποι θεωρώντας ότι δεν θα καούμε. Ο πατέρας μου μού έμαθε, επίσης, πάντα ότι οτιδήποτε θες να κάνεις ή δεν θες να κάνεις να είμαι σίγουρη ότι θα έχω να πληρώσω το αντίτιμο. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι γυναίκες υπέστησαν την εξουσία… Κανένας άνδρας δεν παρενοχλεί μια γυναίκα γιατί του λείπουν οι γυναίκες αλλά θέλει να επιβεβαιώσει τη θέση ισχύος του. Είτε την προσβάλλει με λόγια είτε την κακοποιεί» συμπλήρωσε η Άννα Ανδριανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ