Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στην Ελένη Παπαδόγια μίλησε ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος και είπε «Δε θα έκανα σίγουρα πάνελ. Γιατί δεν θα ερχόντουσαν μετά καλεσμένοι. Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι, σκέψου το, οι πιο πετυχημένοι πανελίστες -που καταλαβαίνεις ότι, για να ‘σαι πετυχημένος πανελίστας, πρέπει να λες και το ένα σχολιάκι παραπάνω-, οπότε, τι να κάνω, να βγαίνω το πρωί, ας πούμε, να κράζω τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την Ιωάννα Τούνη και μετά, το απόγευμα, να τους παίρνω τηλέφωνο να έρθουν στο podcast;» ανέφερε αρχικά ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.
Για την Ιωάννα Τούνη είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Την έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αυτή η ιστορία… Δικαιώθηκε, και αυτό που είχε πει και στο podcast το δικό μου, ότι “θέλω αύριο μεθαύριο να έχω ένα χαρτί να το δείξω στον γιο μου και να του πω, ορίστε!”, αυτό ήθελε. Και ελπίζω τώρα πια, η ψυχούλα της να ηρεμήσει. Και να περνάει τέλεια με τον σύντροφό της και με τους φίλους της και να κάνει ένα ωραίο καλοκαίρι».
«Δεν με έκανε follow ξανά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν έχω κάτι να πω. Τον είχα καλέσει. Αλλά επειδή, εντάξει… δε βγάλαμε άκρη τότε, και ήτανε λίγο μία… αυτό, το κανονίζαμε, ακυρωνόταν κτλ, όχι, τα παίρνω και σαν σημάδια απ’ το Θεό, ξέρεις, αυτά. Λέω, μάλλον, δεν ήτανε», σχολίασε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος στο φινάλε της συνέντευξης, ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην κηδεία της Μαρινέλλας:
«Γνωρίζοντας τη Γαρυφαλλιά προσωπικά, ξέρω ότι δεν θα ‘χε ποτέ πρόθεση, να δείξει ασέβεια, εκεί που δεν πρέπει. Εμένα μου φάνηκαν υπερβολικές οι αντιδράσεις. Αλλά, δεν μπορείς να το κρίνεις, γιατί το κάνεις δημόσια! Δεν είναι ότι η Γαρυφαλλιά πήρε τον καφέ, ως μία άγνωστη κοπέλα, και πήγε σε μία τυχαία κηδεία. Κατάλαβες τι σου λέω; Πήγε σε μία κηδεία που ήξερε ότι υπάρχουν κάμερες και είναι ένα προβεβλημένο άτομο. Άρα θα δεχτεί σχόλια. Όπως δεχόμαστε όλες τις θετικές κριτικές, έτσι έρχονται και οι αρνητικές, και είναι θεμιτό».







