Ανδρέας Μικρούτσικος για Βίκτωρ Βερνίκο και ΕΡΤ : ” Έπαιξε ρόλο το όνομα και μια διαπλοκή προσώπων ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινού Σου Σου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σχολίασε την Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Εurovision αλλά και τη περσινή επιλογή του Βίκτωρ Βερνίκου .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είναι μια εύστοχη επιλογή να μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision. Η περσινή δυστυχώς ήταν άστοχη. Ήταν ένα νέο παιδί και άπειρο. Αυτοί που αποφάσισαν την περσινή εκπροσώπηση έκαναν μια σειρά από λάθη. Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, έχει τσαγανό και είναι ένας μικρός… δαίμονας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε επίσης: «Αυτό που έκανε η ΕΡΤ πέρυσι, νομίζω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το όνομα και μια “διαπλοκή” προσώπων. Δηλαδή, μια ισχυρή οικογένεια που είχε έναν καλλιτέχνη και κάπου οι άνθρωποι της ΕΡΤ αντί να χαϊδέψουν την ουσία, δηλαδή τη μουσικότητα και τη σωστή εκπροσώπηση, χάιδεψαν ημέτερα συμφέροντα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ