Aνδρέας Μικρούτσικος : ” Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό ! Μέχρι που έχουν πηδήξει στο σπίτι μου ” !!!

Με αφορμή τα όσα έγιναν με το Γιώργο Νταλάρα στο Super Κατερίνα είχαν έναν έντονο διάλογο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά και να λέει

“Είπε 4 φορές για την ακρίβεια: “παιδιά τι έγινε εδώ; Πάρτι; Ήρθαμε εδώ για τον Τσιτσάνη”. Μέχρι που τον εκνεύρισε κάποιος και είναι και θέμα χαρακτήρα. Άρχισε να κάνει κακώς μάθημα τέτοιου τύπου. Διαφωνώ με τη συμπεριφορά. Πόσες φορές να το πούμε; Πάλι;”.

Στο σημείο εκείνο, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε στον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είπες ότι οι δημοσιογράφοι ήταν επίμονοι. Από ένα σημείο και μετά, αν δεις το απόσπασμα πολύ προσεκτικά, οι δημοσιογράφοι δεν έκανα καμία ερώτηση”.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε λέγοντας: “Επειδή μιλάς εκ μέρους του κλάδου, αυτήν την επιμονή την έχω πληρώσει, μέχρι που έχουν πηδήξει στο σπίτι μου. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία! Όταν γίνεται ένα θέμα δεν γίνομαι συνδικαλιστής, βλέπω την περίπτωση. Εδώ πέρα δέκα λεπτά υπάρχει επιμονή”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ