Aνδρέας Μικρούτσικος : ” Bλέπω τις διαδικασίες μιας νοοτροπίας που θέλει να μα ”φάει ”… Θα ολοκληρώσω τον κύκλο μου εδώ ”

Με αφορμή ένα περιστατικό της Φαίης Σκορδά στη Τουρκία ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε διάφορα καρφιά και είπε τα εξής «Πρέπει να τα λέω και όχι να χαριεντίζομαι και να στρογγυλεύω. Πρέπει να λέω τις εμπειρίες μου κι ας κριθώ. Να κριθώ, όχι να πάνε να με αποδεκατίσουν γιατί βλέπω της διαδικασίες μιας νοοτροπίας που θέλει να με φάει. Δε θα με φάει. Επέζησα, υπάρχω και θα ολοκληρώσω τον κύκλο μου εδώ. Θα ολοκληρώσω τον κύκλο μου εδώ, ό,τι και να θέλουν, ό,τι και να κάνουν, θα ολοκληρώσω τον κύκλο μου εδώ».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εννοεί όταν λέει ότι θα ολοκληρώσει τον κύκλο του εκεί, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά:

«Αν παρακολουθήσεις τι γράφεται και τι λέγεται και τι μηχανισμός έχει ξεκινήσει… Τους διαβεβαιώνω ότι εγώ θα τον ολοκληρώσω τον κύκλο μου».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ