Aναστασία Στυλιανίδη : ” Σε καμία περίπτωση η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα ”

Με αφορμή το ρόλο της στη σειρά ” Παιχνίδια Εκδίκησης ” στον ΑΝΤ1 η Αναστασία Στυλιανίδη μίλησε στο Τύπος Tv Και στη Κατερίνα Θεοδωροπούλου και είπε

Όταν ρωτήθηκε αν πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: «Και ναι και όχι. Το θέατρο και το παιχνίδι της σύνθεσης και της αφήγησης, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ήταν κομμάτι της ζωής μου από παιδί. Απλώς, δυσκολεύτηκα να κάνω το παιχνίδι επάγγελμα. Να αναλάβω το κόστος αυτής της απόφασης. Και, ανά στιγμές, ακόμη δυσκολεύομαι. Δεν νομίζω ότι αυτή η δυσκολία θα εξαφανιστεί ποτέ. Πρόκειται για βαθιές ανασφάλειες και πεποιθήσεις που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Απλώς, τώρα, μεγαλώνοντας αποδέχομαι περισσότερο το γεγονός ότι ιδιοσυγκρασιακά ανήκω σε εκείνον τον τύπο ανθρώπου που μεταβολίζει την πραγματικότητα επινοώντας δικές του ιστορίες ή αφηγούμενος ιστορίες άλλων».

Όσο για το αν η διαδρομή της μέχρι τώρα ήταν εύκολη ή γεμάτη εμπόδια, η ηθοποιός υπήρξε απόλυτα ρεαλιστική: «Κατακτιούνται τέτοιου είδους όνειρα; Δεν νομίζω ότι είναι στη φύση τους. Παρ’ όλα αυτά, είμαι πολύ ευγνώμων για το ότι κατάφερα τελικά να βιοπορίζομαι “παίζοντας”. Αλλά είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη ότι αυτό το παιχνίδι, που από μικρή με κινητοποιούσε και με συμπλήρωνε, προϋποθέτει έναν διαρκή αγώνα που σου θυμίζει συνέχεια ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Με ειλικρίνεια και αυτογνωσία, πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Αυτό, όμως, πέρα από την τεράστια δυσαναλογία προσφοράς και ζήτησης στον κλάδο μας, οφείλεται και στις προσωπικές μου επιλογές. Πάντως, είμαι πολύ τυχερή που μέχρι τώρα έχω συναντηθεί με ανθρώπους που και με ενέπνευσαν και με εμπιστεύτηκαν. Δεν ήταν αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ