Αναστασία Παντούση : ” Είναι πολύ μεγάλο βάρος , δεν υπάρχει δικαίωση ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το Mega Stories συνάντησαν την Αναστασία Παντούση η οποία και αναφέρθηκε στο Ναυάγιο της Φαλκονέλας .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Αναστασία, η Ειρήνη επέζησε. Η μοναδική επιζήσασα του Ναυαγίου του Σπύρου Πετρουλάκη, στο ναυάγιο της πραγματικής ζωής δεν επέζησε καμία γυναίκα. Τι αίσθηση σου αφήνει αυτό;» ρώτησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου για να δώσει το λόγο στην καλεσμένη της, Αναστασία Παντούση η οποία αποκρίθηκε ως εξής. «Είναι μεγάλο βάρος που ξέρω ότι καμία γυναίκα δεν σώθηκε και εγώ πρέπει να υποδυθώ την Ειρήνη που, μετά από πάρα πολλές ώρες πάλης μέσα στη θάλασσα σώθηκε».

«Με κάποιον τρόπο, αν θέλεις, τιμάω αυτές τις γυναίκες. Αν και νομίζω ότι είναι πολύ αυτό που λέω γιατί δεν υπάρχει δικαίωση. Είναι άλλο η μυθοπλασία και είναι άλλο η ζωή. Και στη ζωή τα πράγματα είναι πάντα πιο δύσκολα».

«Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ στενάχωρο» συμπλήρωσε, με συγκίνηση, η Αναστασία Παντούση στο νέο επεισόδιο του MEGA Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ