Αναστασία Γιάμαλη : ” Εγώ βγήκα να πω ένα ρεπορτάζ ,γιατί ασχολούνται με το μαλλί και το ντεκολτέ μου ” ?

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκε καλεσμένη η Αναστασία Γιάμαλη και είπε τα εξής

«Είμαι αγχωμένη στη δουλειά, για το εάν έχω διαβάσει αρκετά και αν είμαστε έτοιμοι για τον αέρα. Αυτό είναι καθημερινότητα για εμένα. Πρέπει να υπάρχει η ετοιμότητα. Έχω το σύνδρομο της ‘καλής μαθήτριας’, κάνω ψυχοθεραπεία γι΄ αυτό», δήλωσε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Το ξέρω πως δεν πρέπει να καθοριζόμαστε από τη δουλειά μας αλλά εγώ ξέρω πως πρέπει να την κάνω καλά. Όταν νιώθω πως ένα θέμα το πήγα ένα βήμα παραπέρα και πως έχω κάνει τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια, κοιμάμαι καλά τα βράδια», πρόσθεσε.

Έπειτα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός ότι στέκεται δίπλα στις γυναίκες αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσε από τρεις χειραφετημένες γυναίκες.

«Η δημοσιογραφία πρώτα από όλα είναι φροντίδα για το πώς θέλεις να είναι ο κόσμος και προσπαθείς να τα φτιάξεις. Δεν δημοσιογραφούμε για τους φίλους μας που μας αγαπάνε αλλά προσπαθούμε να είναι όσο πιο απλά γίνεται αυτά που λέμε. Δεν θα αλλάξω άποψη για καμία και για κανέναν. Προσπαθώ να τη διατυπώσω με τρόπο που δεν θα πονέσω τον άλλον. Δεν θέλω μία τηλεόραση που πληγώνει. Σε αυτά που λέω δεν βάζω νερό στο κρασί μου», είπε σε άλλο σημείο η Αναστασία Γιάμαλη.

Για την μεταγραφή της στο Megaλο κανάλι ανέφερε: «Ήταν μία χρονιά που δέχτηκα προτάσεις. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα δεχτεί. Χαίρομαι που κατάφερα από ένα περιφερειακό κανάλι να ακουστώ λίγο πέρα από τα στενά όρια του καναλιού. Με αυτό στις αποσκευές μου, χάρηκα που είπα το ‘ναι’ στο MEGA γιατί ένιωσα ασφάλεια. Δουλεύω 7/7. Δεν είναι απλή η δουλειά μας, ιδίως στην ενημέρωση. Δεν σου επιτρέπει την αποσύνδεση».

«Ακόμα και στην τηλεόραση δεν έχουμε συνηθίσει γυναίκες που εκφράζουν την άποψή τους και πόσω μάλλον έντονα όπως εγώ. Καταλαβαίνω πως κάποιους αυτό τους ενοχλεί γιατί περιμένουν την ενημέρωση να την κάνει ένας άντρας και η κυρία να είναι εκεί για να διαβάσει το on. Είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό. Αυτό το βίωμα όμως είναι κάθε γυναίκας εκεί έξω. Οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με ένα σωρό εμπόδια», κατέληξε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ