Aναστασία : ” Αυτό είχε γίνει λίγο θέμα , είχαν αλλαχτεί τα λόγια μου ”

Στο Κοσμοράδιο 95,1 και στο Τάσο Ριζόπουλο βρέθηκε η Αναστασία και είπε

Σχετικά με την επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια και το που αυτή οφείλεται, η Αναστασία σημείωσε: “Δεν ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα δουλεύω πάρα πολύ, περισσότερο από το φυσιολογικό αλλά έτσι είμαι, δεν μπορώ να το αλλάξω. Έχω χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον κόσμο, που για εμένα αυτό είναι το Α και το Ω. Μια φορά είχα πει ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω και να μη δω μηνύματα από τον κόσμο. Αυτό είχε γίνει λίγο θέμα, είχαν αλλαχτεί τα λόγια μου. Ok. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένας καλλιτέχνης παίρνει δύναμη από το κοινό του. Όπως το κοινό παίρνει δύναμη από εμάς όταν κάνουμε μια νέα κυκλοφορία και θα συνδεθεί με τα λόγια του τραγουδιού, έτσι κι εμείς όταν θα ξυπνήσουμε το πρωί, θέλουμε να δούμε τα λόγια αγάπης και την υποστήριξη. Είναι θέμα ενέργειας”.

Επιπλέον, η γνωστή τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι “Το θέμα είναι ότι πήγα σε ψυχολόγο δυο τρεις φορές και δεν ξαναπήγα. Μου είπε δυο τρία πράγματα, τα ενεργοποίησα και τέλος. Όλη η δουλειά είναι μόνη σου. Εγώ όλη τη δουλειά την έχω κάνει μόνη μου γιατί ό,τι νιώθω είναι συνειδητοποιημένο. Δηλαδή καταλαβαίνω που είμαι λάθος και το διορθώνω. Απλά πήγα στην αρχή με τον πνευματικό μου, κάναμε πάρα πολλές ώρες συζητήσεις, μου είπε πάρα πολλά πράγματα και ηρέμησα. Πήγα σε έναν ειδικό, συζήτησα κάποια πράγματα και αυτή τη στιγμή, δόξα τω Θεώ, δεν έχει συμβεί στο tour μέχρι στιγμής να με πιάσει κρίση πανικού. Για μένα όλο το άγχος, όλου του χρόνου, ήταν το καλοκαιρινό μου tour που θα ήμουν μόνη μου. Αυτό δηλαδή με στρέσαρε επειδή το έπαθα πρώτη φορά εκεί (σ.σ. την κρίση πανικού σε live εμφάνιση)”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ