Αλίκη Κατσαβού : ” Ένας θάνατος εκτός απ’ το πένθος , φέρνει και πρακτικές δυσκολίες ” !!!

Στην κάμερα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και στη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Αλίκη Κατσαβού. Η αγαπημένη ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το θάνατο του ηθοποιού, εάν είχε τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ παράλληλα μίλησε για τον γιο της Φοίβο, ο οποίος είναι αρκετά δυνατό παιδί.

“Ένας θάνατος εκτός απ’ το πένθος, φέρνει και πρακτικές δυσκολίες. Ήμασταν δύο που δουλεύαμε και ξαφνικά δεν δούλευε κανείς. Ο ένας είχε φύγει κι εγώ είχα χάσει τη δουλειά μου” εξομολογήθηκε ενώ συνέχισε λέγοντας πως φέτος δεν είχε κάποια πρόταση για να συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά. Η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας για τον 5χρονο πια Φοίβο δήλωσε: “Ο Φοίβος έχει όλα εκείνα τα εφόδια που θα τον πάνε μπροστά. Έχει πολλά στοιχεία από τον Κώστα. Η εξυπνάδα του είναι απίστευτη […] Για τον μπαμπά του ξέρει τα πάντα. Το ξέρει. Επειδή ήταν μικρός το διαχειρίστηκε καλά. Δυνατό παιδί. Με είδε κι εμένα ψύχραιμη και κατάλαβα ότι η δική μου ψυχραιμία του επιβάλλεται. Περάσαμε το πένθος μάλλον ομαλά.”

Όπως υποστήριξε ήθελε πάντα να κάνει ένα παιδί αλλά διάλεγε πάντα συντρόφους που δεν ήθελαν. Αντιθέτως, ο Κώστας Βουτσάς άκουσε αυτή της την επιθυμία χωρίς να του το πει ποτέ.

Όσον αφορά το #MeToo, σημείωσε πως μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να είχε αδυναμία στις γυναίκες, εντούτοις θα τους είχε βρίσει όλους για αυτές τις άσχημες συμπεριφορές καθώς δεν θα παρενοχλούσε ποτέ κοπέλα στον χώρο εργασίας.

Τέλος, δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει τις φήμες για την περιουσία του ηθοποιού λέγοντας πως έχει καλή σχέση με όλες τις κόρες του Κώστα Βουτσά.

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ