Λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Βιέννη η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε την Ίριδα Δούλου και τον Αλέξη Παππά στο αεροδρόμιο και είπαν τα εξής «Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια. Οι δουλειές στο σπίτι μοιράζονται» ανέφερε η Ίριδα Δούλου.
Από τη δική του πλευρά ο Αλέξης Παππάς μιλώντας για τα τηλεοπτικά του σχέδια είπε, «Βρίσκομαι σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά, ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα, μόνο συζητήσεις, τίποτα συγκεκριμένο. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν ακούγεται ότι θα συνεχιστεί το Survivor, έτσι θα είναι, ο Λιανός κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, και η παραγωγή ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ωραία πράγματα στο μέλλον».
«Εγώ συζητάω για κάτι τηλεοπτικό. Τώρα είμαι στο Open, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη όπου παρουσιάζω το εμπορικό κομμάτι» αποκάλυψε η σύντροφος του Αλέξη Παππά.