Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ξεκίνησα στην τηλεόραση από τρομερή οικονομική ανάγκη» !!!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή το φινάλε της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια». Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο καθώς και την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί».

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παντελάκη δήλωσε πως «αρκετά μεγάλη μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα με το μέσο της τηλεόρασης. Αρρώστησε κάποια στιγμή ο πατέρας μου και υπήρχε τρομερή οικονομική ανάγκη και άρχισα στην τηλεόραση. Έπεσα όμως σε καλά χέρια, ξεκίνησα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο».

«Έχουμε κάνει μέχρι σήμερα 30 επεισόδια με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Νομίζω ότι εγώ και η κα. Μαλτέζου, η μάνα που έπαιζε παντού, είμαστε τοπ. «Μάνα είναι μόνο μία» έλεγε χαρακτηριστικά όταν έμπαινα στο γύρισμα».

«Το Ευτυχισμένοι μαζί το έβλεπε όλη η Ελλάδα, είχε πιάσει μέχρι και 60% στην τηλεθέαση και το βλέπουν και οι επόμενες γενιές. Ξαφνικά ένας ταξιτζής αρνήθηκε να μου πάρει λεφτά «αφού μπαίνετε στο σπίτι μας κάθε βράδυ και μας δίνετε χαρά». Αυτό είναι παράσημο. Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ