Aλεξάνδρα Παναγιώταρου : Ολοκλήρωσε τη κρυοσυντήρηση ωαρίων – ” Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά και μάλιστα αγορομάνα ” !!!

Στο Super Κατερίνα μίλησε χθες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αναφέρθηκε στη κρυοσυντήρηση ωαρίων . Πιο συγκεκριμένα είπε «Είναι το καλύτερο δώρο που έχω στον εαυτό μου μέχρι σήμερα. Είναι μια διαδικασία που κράτησε περίπου 12 μέρες, ήθελε μια οργάνωση με τις ώρες για τα φάρμακα. Ψυχολογικά είχα διακυμάνσεις, γιατί είναι ορμόνες αυτά τα φάρμακα, αλλά ξέρεις ότι είναι για καλό, οπότε προχωράς.Όσο νωρίτερα το κάνεις, τόσο καλύτερα. Από τα 31 έως τα 35 είναι η ιδανική ηλικία. Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά και μάλιστα αγορομάνα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ για το περιστατικό με τα λουλούδια στα μπουζούκια: «Είθισται να πετάνε λουλούδια στα μπουζούκια. Τι θέλετε να πετάξουν; Καρέκλες και τραπέζια;».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ