Αιμίλιος Χειλάκης : ” Αν ξεκινούσα από την αρχή θα έκανα ξανά τα ίδια λάθη ”

Στο Καλοκαίρι Παρέα και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης και είπε τα εξής

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θυμό της κοινωνίας, ενώ τόνισε ότι θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη.

«Θα διάλεγα μία μάσκα που δεν είναι θυμωμένη. Γιατί είμαστε σε μεγάλο θυμό και θα πρέπει οι άνθρωποι οι οποίοι μας καθοδηγούν στη σκέψη, ένας από αυτούς προσπαθώ να είμαι εγώ, να μιλήσει για την ηρεμία»

Και πρόσθεσε: «Αν ξεκινούσα από την αρχή θα έκανα ξανά τα ίδια λάθη, και είναι πολύ σοφό, γιατί από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Άντε, καναδυό δε θα τα έκανα, γιατί ήταν δύσκολα και επίπονα, αλλά νομίζω πως για να μπορέσω να σας μιλάω έτσι, με την ηρεμία που σας μιλάω τώρα, θα έπρεπε να έχω περάσει όλο τον θυμό μου της εφηβείας μου.

Είχα πάρα πολύ ωραία εφηβεία, και ευτυχώς η εφηβεία με οδήγησε να είμαι σε αυτό που είμαι σήμερα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ