Αιφνιδιάζει ο Γιώργος Λιάγκας : ” Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Ενώπιος Ενωπίω ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη . Πιο συγκεκριμένα ακολούθησε ο εξής διάλογος

Ειδικότερα, λίγο πριν πέσει η αυλαία της εν λόγω συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;».

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν «α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά». Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά»» αποκρίθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας».

«Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς» συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ