Άγριες Μέλισσες – Η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ρόλο της : ” Η Βιολέτα κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο Love it και στη κάμερα της εκπομπής και αναφέρθηκε στο ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και σχολίασε το ότι πολλοί λένε πως είναι sex symbol .

Αρχικά για τη “Βιολέττα”, είπε: “Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω. Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή”.

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει, δήλωσε: “Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες”.

Τέλος για τον τίτλο του “sex symbol” που της έχει δοθεί, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε: “Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος s@x symbol, αν και μεγάλωσα πια. Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ