Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου : ” Έχει επαφές με τον γιο μας , όχι όμως , όσο θα έπρεπε , θα ήθελα και θέλει και ο μικρός ”

Στο ΟΚ και στον Αστέρη Κασιμάτη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη και αναφέρθηκε στο Σάββα Γκέντσογλου και στο γιο που απόκτησαν . Πιο συγκεκριμένα είπε

Με τον Σάββα Γκέντσογλου δεν παντρευτήκατε και έχετε χωρίσει αρκετά χρόνια πια. Έχει επαφές με τον γιο σας;

Υπάρχουν επαφές, όχι όμως όσο θα έπρεπε, θα ήθελα και θέλει και ο μικρός. Αλλά είναι δική του απόφαση, αν θέλει να βλέπει το παιδί μια-δυο φορές τον χρόνο ή καθημερινά. Ζει στην Καβάλα και ήταν επιλογή του. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Έχω την αίσθηση ότι στη διάρκεια των χρόνων η προσωπική σου ζωή συχνά έχει επισκιάσει την επαγγελματική σου διαδρομή.

Μόνο σε μένα το είδες αυτό; Στην τηλεόραση βλέπεις να μην ασχολούνται με την προσωπική ζωή των άλλων; Σε μια συνέντευξή μου θα πω τα πάντα για τη δουλειά μου. Αλλά παίζει μόνο ό,τι αφορά τα προσωπικά. Έχω αποφασίσει πλέον ότι και να είμαι με έναν άνθρωπο δεν θα το πω. Στην τελική ποιον ενδιαφέρει αν είμαι ή δεν είμαι με κάποιον; Κανέναν. Αν κάποια στιγμή φάνηκε η προσωπική μου σχέση με έναν άνθρωπο, δεν ήταν κάτι που το «έσπρωξα» ποτέ εγώ στα κανάλια. Απλώς ζούσα ελεύθερα, δεν κρυβόμουν.

Τι ρόλο έπαιξε ο έρωτας στη ζωή σου;

Καταστροφικό. Ποτέ δεν πήρα ως γυναίκα αυτά που έδωσα. Θα μου πεις, δίνεις και δεν περιμένεις να πάρεις. Επειδή έκανα τα παιδιά μου, πάντα έβαζα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Δεν έκανα επιπόλαιες σχέσεις στη ζωή μου. Είχα δύο σοβαρές σχέσεις, από τις οποίες έγινα μητέρα. Όσον αφορά την ολοκληρωμένη εικόνα που είχα για την οικογένεια και αυτά που ήθελα κυρίως για τα παιδιά μου, δεν τα πήρα ποτέ. Δεν θα πω ότι δεν αγαπήθηκα στη ζωή μου, αλλά δεν μου λέει και κάτι αυτό. Οι πράξεις έχουν για μένα μεγαλύτερη σημασία. Τα μεγάλα λόγια δεν μου λένε κάτι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ