Aφροδίτη Γεροκωνσταντή : ” Moυ λένε ότι είμαι ανεύθυνη μόνο και ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου επειδή τρώω ”

Στο Πρωινό Σου Σου και στη Νάνσυ Παραδεισάνου μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είμαι έξι μηνών και περιμένω κοριτσάκι. Θα της δώσω το όνομα της μαμάς μου, Παναγιώτα. Ο κόσμος έχει πιο πολύ άγχος κι από μένα για τα κιλά μου, πιο πολύ ειδικά τώρα που είμαι έγκυος. Το σώμα μου είναι σε φάση που ξέρει τι χρειάζεται για την εγκυμοσύνη μου.

Έχουν φαγωθεί όλοι, μου λένε… πώς θα κάνεις παιδί; Είμαι χοντρή, είμαι και έγκυος κι έχω βάλει μόνο 4 κιλά. Ο κόσμος μου λέει ότι είμαι ανεύθυνη μάνα και ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου επειδή τρώω», είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ