Acun llicali : Μας συστήνει για πρώτη φορά τη κούκλα σύντροφο του !!!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μπει πολύ δυναμικά στα σπίτια μας από το 2017, όταν ο ΣΚΑΙ αγόρασε τα δικαιώματα τόσο του Survivor, όσο και άλλων εκπομπών που έχει στην κατοχή του ο Τούρκος παραγωγός.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκτός από την επιτυχία του Survivor, είναι ωστόσο εξαιρετικά και στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Σεϊμά Σουμπασί, ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι ξανά ερωτευμένος.

Ο ίδιος έγινε 51 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του, έχοντας δίπλα του, μεταξύ άλλων και τη νέα του αγαπημένη, Ayca Cagla Altunkaya. Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη φωτογραφία με την κούκλα Ayca που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο Τούρκος παραγωγός.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σχέση του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχουν γίνει ωστόσο γνωστές.

Θυμίζουμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει παντρευτεί 3 φορές και έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ