Αcun Ilicali : Θέλει να γίνει κουμπάρος και να αναλάβει τα έξοδα του γάμου Μαριαλένας – Σάκη ! Θα γίνει πρόταση γάμου στο Survivor ?

Όπως βλέπουμε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και πολλοί παίκτες και μη θεωρούν πως ο πρώην είναι πάλι νυν . Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό ο Accun Ilicalli φαίνεται σίγουρο πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και σχεδιάζει να τους παντρέψει κάνοντας τα έξοδα του γάμου τους .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ