Aθηναϊς Νέγκα για Αλευρά – Καλούτα : ” Ήταν πολύ βαρύ και έξω από τα νερά τους η Eurovision ” !!!

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Breakfast@Star για την εκπομπή που παρουσιάζει στο Action 24, τις συζητήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις για το πώς είδε τη φετινή Eurovision.

«Εκτιμώ ως τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι, εγώ προσωπικά δεν αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερό της τραγούδι. Βλέποντας και τα υπόλοιπα στον διαγωνισμό, ήταν εντάξει. Δεν είμαι η αρμόδια», σχολίασε αρχικά για την ελληνική συμμετοχή.Σχετικά με τους εκφωνητές της Eurovision 2024 για την ΕΡΤ, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Είναι πολύ βαρύ να βάλεις έναν εξαιρετικό ηθοποιό – όπως είναι ο Θανάσης Αλευράς – τον οποίο εκτιμώ πολύ μαζί με έναν πολύ καλό showman, τον Ζερόμ Καλούτα, να τους βάλεις να κάνουν μια παρουσίαση Eurovision είναι έξω από τα νερά τους. Πιστεύω και πολλοί συνάδελφοι θα δυσκολεύονταν», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα στην πρωινή εκπομπή του Star.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ