Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου : ” Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους 2 μήνες σχέσης ” !!!

Στο Μαμά-δες και στη Τζένη Θεωνά μίλησε ο Θανάσης Πατριαρχέας και αναφέρθηκε στη Βίβιαν Δράκου . Πιο συγκεκριμένα είπε «Στο τρίτο παιδί τα πατήματά μας και σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε. Πλέον, αν βγούμε και μία φορά μόνοι μας την εβδομάδα είναι χαρά. Κάνουμε ταξίδια», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Όσο για την πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους δυο μήνες σχέσεις με τη Βίβιαν. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα κάνω οικογένεια. Μου το έβγαλε η Βίβιαν. το πρώτο παιδί ήρθε τυχαία και μου άλλαξε όλη τη ζωή στο δευτερόλεπτο.

Όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος είπαμε “πάμε να φτιάξουμε οικογένεια”. Ήμασταν μαζί 2 μήνες. Όλοι μου οι φίλοι και η οικογένεια με το που τους το έλεγα σοκαρίστηκαν και εγώ το έπαιρνα ότι δεν με στήριζαν. Αλλά ήταν μία ζαριά που μας βγήκε», πρόσθεσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ