Νάσος Παπαργυρόπουλος : ” O πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου , οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις ” !!!

Στο Γεια σου και στο Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και είπε τα εξής «Ο πατέρας μου, που είναι 80 χρονών και θα μπορούσε να είναι παππούς πολλών, έχασε το σπίτι του. Τουλάχιστον να μπορέσω να κάνω κάτι για να μην το χάσουν οι επόμενοι. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει που έχασε το σπίτι του, αλλά ότι δεν άφησε μία προίκα στα παιδιά του. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αυτό, έχει αφήσει δύο προίκες. Το ένα είναι το ήθος και οι αξίες στην οικογένειά μου και το άλλο είναι ένα πολύ καθαρό και βαρύ επίθετο» ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.Για τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του για τον Στέφανο Κασσελάκη απόρησε: «Να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ο πατέρας μου; Αποκλείεται! Τον ξέρω σαν χαρακτήρα και δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποίησε αυτήν τη φράση. Δεν παίρνω όρκο γιατί δεν τα έχω δει. Ο πατέρας μου είναι γεννηθείς το ’43 και είναι 80 χρονών. Είναι μια άλλη στόφα ανθρώπου, οπότε κάποια πράγματα για να τα αναλύσουμε θέλει περισσότερη κατανόηση παρά έχθρα. Εδώ πάμε να μιλήσουμε για ένα άλλο σύμπαν για να το εξηγήσω ευγενικά. Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις απαραίτητα.»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ