Όπως είδαμε χθες στο Καλύτερα Δε Γίνεται η Ναταλία Γερμανού τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα για όσα είπε στους δημοσιογράφους . Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου. «Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του», περιγράφει η παρουσιάστρια του Alpha.
«Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», τονίζει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, δικαιολογώντας απόλυτα την αντίδραση του τραγουδιστή.
«Είπε ότι για μένα θα μείνετε σε αυτά, εάν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί την ελληνική μουσική από το ’69», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Γιώργο Νταλάρα η Ναταλία Γερμανού.







