Η Άννα Ρεζάν αποκαλύπτει για τη σεξουαλική κακοποίηση : ” Τους συνάντησα ξανά , ο ένας είναι από το χώρο της μόδας ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα βρέθηκε η Άννα Ρεζάν και αναφέρθηκε στη σεξουαλική της κακοποίηση που βίωσε από ανθρώπους του θεάματος .Πιο συγκεκριμένα είπε «Ενώ εκείνη την ώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για την παράσταση που σκηνοθέτησα τώρα, για το καινούριο μου τραγούδι, την ταινία μου που έχω σκηνοθετήσει στην Αμερική, η συζήτηση πήγε εκεί και χάρηκα ιδιαίτερα. Έχει τύχει και παλιότερα που είχα κάνει αναφορά σε κρίσεις πανικού και είχα πει ότι ξεπερνιέται, το έχω δουλέψει πάρα πολύ. Σε μία παρέα μου είχε πει κάποιος γιατί να πάω να το συζητήσω με ειδικό και τι νόημα έχει και θα το δουλέψω μόνος μου. Πετάχτηκε ένας φίλος και είπε: θες να το δουλέψεις μόνος σου; Είναι καλό και σίγουρο βήμα να το καταλάβεις και να το δουλεύεις, αντί να κλειδαμπαρώνεσαι σπίτι σου και να πέσεις σε διάφορες ουσίες» ανέφερε η Άννα Ρεζάν.

Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά. Έγινε τυχαία και δεν θεωρώ ότι έγινε τυχαία όταν εγώ το είχα δουλέψει και το είχα λύσει. Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας. Εγώ έκανα το ανάποδο. Ήμουν ηθοποιός, αλλά για να έχω τα προς το ζην έρχονταν κάποιες προτάσεις και έγινε όλη αυτή η ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος είναι από τον χώρο της μόδας. Δεν είναι σκηνοθέτης. Όταν έλεγαν γιατί δεν μιλούσατε και δεν το καταγγείλατε… Όταν λαμβάνεις ένα sms καλύτερα να βγεις μαζί του γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού» είπε η Άννα Ρεζάν και συνέχισε:

«Δεν είναι ποινικό αδίκημα, οπότε εσύ φοβάσαι, ενδεχομένως να αλλάξεις και δουλειά. Εγώ για να κάνω τη δουλειά που κάνω και να χτίσω την καριέρα μου στην Αμερική, κοιμήθηκα σε ότι σχήμα και χρώμα καναπέ υπάρχει… Αλλά να φτάνεις να λες σε αυτά τα μηνύματα ότι αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί σε έχει βάλει στο μάτι και αφού δεν του κάθεσαι, τελείωσε το έργο, εκεί είναι η τεράστια κακοποίηση. Η μητέρα μου ήξερε ότι είμαι σε ένα θεραπευτικό δρόμο».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ