Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα : ” Ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι ” !!!

Όπως είδαμε χθες πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μπήκε χαμογελαστός και είπε τα εξής

«Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν αυτή εδώ, ότι βγαίνουμε, ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Τι να πω τώρα εγώ; Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά, να πω καλή τηλεοπτική χρονιά».

Φέτος, στην παρέα του Πρωινό θα είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Άρια Καλύβα. Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές και η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στην κουζίνα του «Πρωινού» θα μαγειρεύει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και στις αστρολογικές προβλέψεις σταθερά η Λίτσα Πατέρα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ