Δημήτρης Σταρόβας : ” Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή ” Καλύτερα Αργά ” με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και η ίδια τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό .Πιο συγκεκριμένα είπε «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό! Με “βολεύει” και το “εκμεταλλεύομαι” όλα αυτά τα χρόνια γιατί αυτό το περσόνα – πασπαρτού που μπαίνει παντού. Αφού ξεκαθαρίσω πως εγώ μέσα μου νιώθω ότι το κύριο αντικείμενο μου είναι η μουσική. Αν μου πεις “πέτα όλα τα άλλα και κράτα ένα”, αυτό θα κρατήσω.

Κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει όμως τόσο με τον βιοπορισμό, δεν σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να πεις ότι τελείωσες με αυτό. Το “εκμεταλλεύομαι” λοιπόν και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ και σε ένα σίριαλ και σε μια εκπομπή. Τα κάνω όμως όλα με αγάπη, με ευχαριστούν το ίδιο.

Επειδή σε αυτή την εποχή που ζούμε πολύ εύκολα μαζικά όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, κάνεις κάτι και γίνεται ότι γίνεται, υπήρξαν και κάποιες φορές που έκανα εκπτώσεις σε εισαγωγικά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ