Ραμόνα Βλαντή απαντά στην Μέγκι Ντρίο : ” Με έβρισε αλλά το κόψατε . Δεν θα δώσω εγώ παιδεία σε αυτό το κορίτσι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στο Σαράντη Μαριέττη μίλησε η Ραμόνα Βλαντή η οποία και απάντησε για την αντίδραση της Μέγκι Ντρίο όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε Ραμόνα .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερη, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως;

Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη, με έχετε δει εμένα με τέτοια εικόνα; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε. Με έβρισε αλλά το κόψατε. Να σου πω κάτι δεν θα δώσω εγώ παιδεία σε αυτό το κορίτσι, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε, άρα δεν το θα κάνω εγώ. Εγώ έχω δικά μου παιδιά και τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι.

Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί να με μπερδέψουν, γιατί εγώ είμαι μια ιδιαίτερη παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ