Δέσποινα Βανδή : ” Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ η Δέσποινα Βανδή κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις από διάσημους φίλους της και αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία και πόσο την έχει βοηθήσει .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Νίκος Κοκλώνης: Υπάρχουν πράγματα που έκανες στη ζωή σου και ένιωσες πως σε πηγαίνουν μπροστά, ενώ όταν ήσουν μικρότερη θα έλεγες «εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό»;

Δέσποινα Βανδή: Μικρότερη δεν πίστευα στην ψυχοθεραπεία καθώς είχα τη λανθασμένη άποψη ότι διαθέτω όλα τα εφόδια και αρκετούς φίλους για να συζητάω και να βρίσκω την εσωτερική μου ισορροπία. Πλέον τη θεωρώ ως το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει. Η δουλειά με το μέσα μας μόνο μπροστά μπορεί να μας πάει.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τι ονειρεύεσαι αυτή τη στιγμή της ζωής σου περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο;

Δέσποινα Βανδή: Αυτή τη στιγμή ονειρεύομαι το καλοκαίρι, τις διακοπές. Να μη σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι, να έχω στη ζωή μου τους ανθρώπους μου, να αγαπάω και να αγαπιέμαι, να παθιάζομαι, να χαίρομαι με τα μικρά και τα μεγάλα. Να έχω γαλήνη, να ταξιδεύω και να γελάω.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ