H Φαίη Σκορδά ” τελειώνει ” τις αντιγραφές των εκπομπών : ” Όλη η ελληνική τηλεόραση την ίδια σκαλέτα έχει ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό μας και με αφορμή τη συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή η Φαίη Σκορδά τελείωσε τη συζήτηση σχετικά με τις αντιγραφές των εκπομπών αλλά και τη σκαλέτα που παρουσιάζουν . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Βασίλης Νομικός σχολίασε ότι: “Όταν συνεργάζεσαι χρόνια με έναν άνθρωπο και φεύγει και πάει στην αντίπαλη ομάδα, στοιχειωδώς λες το όνομά του. Οφείλεις να το πεις γιατί ήταν άνθρωπος δικός σου”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τότε, η Φαίη Σκορδά είπε: “Αυτά αλλάζουν. Το πώς ήταν η ομάδα πριν από 2-3 χρόνια της Σταματίνας… ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, η Δήμητρα Παλούδη είναι στη Δανάη Μπάρκα”.

Με αφορμή επίσης τη συγγνώμη του Νίκου Μουτσινά στην Ελεονώρα Μελέτη, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: “Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να μη σου αρέσει, είναι μια παρουσιάστρια που έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό και όντως έκανε στην αντίστοιχη ζώνη παλαιότερα μία εκπομπή. Αλλά και πάλι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να αντιγράψει τον εαυτό του είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Οι εκπομπές αυτές είναι προσωποκεντρικές, αλλιώς τις κάνει η Σταματίνα, αλλιώς η Ελεονώρα, αλλιώς ο Οικονόμου”.

“Πώς είναι διαφορετικές;”, αντέδρασε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε: “Ίδιες εκπομπές δεν είναι; Η εκπομπή της Τσιμτσιλή με την εκπομπή της Μελέτη έχουν σχεδόν ίδια σκαλέτα”.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε μετά ότι: “Όλη η ελληνική τηλεόραση την ίδια σκαλέτα έχει, αν το πας έτσι, γιατί τα πρόσωπα είναι τα ίδια και στο lifestyle κομμάτι συζητάς τα πράγματα που είναι πιο επίκαιρα. Άρα η σκαλέτα σε όλες τις εκπομπές είναι ίδια. Το θέμα είναι πώς θα τα αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη παρέα, τι απόψεις θα ακούσω από συγκεκριμένους ανθρώπους και πώς ταυτίζεσαι περισσότερο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ