Μυριέλλα Κουρεντή : ” Toν Γιώργο Κατσαούνη τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Γιώργο Κατσαούνη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως. Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα», είπε η ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν διέκοψε το ότι συνέβαινε με τον Κατσαούνη επειδή οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αντιδρούσαν στη συμπάθεια αυτή είπε: «Ποτέ δεν διέκοψα κάτι επειδή δεν άρεσε σε κάποιους. Όταν απλά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη διάσταση έχει πάρει, λόγω της φύσης των ριάλιτι, το μεταξύ μας κομμάτι –και όχι το αγωνιστικό μας πρόσημο- τότε θέλησα να μας προστατέψω και τους δύο παίρνοντας απόσταση. Έγιναν όμως και πολλά που έριξαν τον Κατσαούνη κατακόρυφα στα μάτια μου. Όπως το σκηνικό που συνέβη όταν ήταν υποψήφιες η Σοφιάνα και η Ασημίνα και με είχαν πλησιάσει αυτός και ο Σάββας, επειδή είχα την ατομική ασυλία, προκειμένου να υποδείξω κάποιον δυνατό από τους κόκκινους, ώστε να αποχωρήσει μία από τις δύο κοπέλες. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος, ενώ ο Σάββας βγήκε πολύ θαρραλέα και ομολόγησε την αλήθεια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ