Όπως είδαμε πρόσφατα το Mega Καλημέρα συνάντησε την Ρέα Τουτουνζή η οποία και αναφέρθηκε στο διαζύγιο της έπειτα από 10 χρόνια γάμου , στην απόφαση της να μην κάνει παιδί αλλά και στην απώλεια της μητέρας της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Ήταν μια συνειδητή απόφαση και υπάρχει πάρα πολύ αγάπη μεταξύ μας, υπάρχει φιλία μεγάλη, αυτοεκτίμηση, σεβασμός” σχολίασε για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά, η ίδια σημείωσε: “Βασικά δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι. Αυτό το καμπανάκι που λένε δεν το άκουσα ποτέ. Δεν το έχω μέσα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, τα αγαπώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν, επειδή τους αναγκάζει η κοινωνία να τα κάνουν για τους γονείς. και μετά ταλαιπωρούνται“.
Η Ρέα Τουτουνζή παραδέχτηκε ότι ο θάνατος της μητέρας της, είναι μία μεγάλη πληγή που δεν επουλώνεται εύκολα: “Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα χωρίς μαμά στα 11 χρόνια μου, αλλά η ζωή σου παίρνει και σου δίνει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά μου έδωσε μια γιαγιά, φίλους και φίλες που τους έχω στη ζωή μου ακόμα και σήμερα. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια“.







