Μαρίνα Πατούλη : Aνανεωμένη μετά τον χωρισμό – ” Είμαι έτοιμη να βρω το άλλο μου μισό ” !!!

Όπως είδαμε χθες η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη Μαρίνα Πατούλη σε παρουσίαση βιβλίου και η ίδια αναφέρθηκε στο πως είναι μετά το χωρισμό της από το Γιώργο Πατούλη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής  «Τις σκοτεινές πλευρές της προσωπικής μου ζωής τις διαχειρίστηκα διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Στην πορεία αυτή παίζει ο περίγυρος και το κοινωνικό περιβάλλον. Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος… Πλάκα κάνω! Ο μεγάλος έρωτα της ζωής μου είναι ο γιος μου, ο Αλέξανδρος».

Σχετικά με την προσωπική ζωή της, η φιλόλογος δήλωσε: «Είμαι έτοιμη να βρω το άλλο μου μισό γιατί έχω επαναπροσδιορίσει τους στόχους και τη ζωή μου. Το παρελθόν είναι παρελθόν και θα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. Σίγουρα όμως να διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος…».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από τη «Φάρμα», ωστόσο δεν σκοπεύει να μπει: «Μου έγινε πρόταση από τη Φάρμα αλλά δεν θα πάω. Μεγαλώνω τον γιο μου και έχω τις υποχρεώσεις του εκπαιδευτικού, οπότε δεν θα πάω σε κανένα ριάλιτι. Δεν μου έγινε πρόταση να πάω στο Survivor».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ